پیش نمایش ابزار فتوشاپ و غیرفعال کردن آن

اخیرا شرکت ادوب در نسخه های جدید فتوشاپ یه پیش نمایش ابزار فتوشاپ برای کاربران اضافه کرده که کارش اینه که شما وقتی از هر کدوم از ابزارها بخوای استفاده کنی یه پیش نمایش چند ثانیه ازش نشون میده که شما ببینی کار این ابزار چی هست که خب البته این قابلیت بیشتر به درد کاربران مبتدی میخوره و برای کسی که یه مدتی با فتوشاپ کار کرده باشه و یا حرفه ای باشه یه قابلیت واقعا اعصاب خرد کنی هست!!

تو این مقاله قصد داریم نحوه غیر فعال کردن این قابلیت رو بگیم.

step0

step0

خب برای این کار شما باید برید به این مسیر :

Edit > Pereferences > Tools

step1

step1

از پنجره ی باز شده تیک گزینه ی use rich tooltips را بردارید و OK کنید

حالا اگه امتحان کنین می بینین که اون پیش نمایش ابزار به همین راحتی غیرفعال شد.